رادیولوژی در منزل اصفهان

رادیولوژی یکی از فرایندهای معاينه‌ای به واسطه تصویربرداری هست که با توجه به دلایل مختلفی می‌تونه به صورت رادیولوژی در منزل صورت بگیره. بیمارانی که دچار آسیب می‌شن، برای تشخیص محل آسیب دیدگی و میزان وخامت آسیب، نیاز به تصویر برداری پیدا می‌کنن. از این رو رادیولوژی می‌تونه یکی از راهکارهای عکس برداری از اندام‌های به خصوص و آسیب دیده باشد مخصوصا افرادی که توانایی جا به جایی رو ندارن باید رادیولوژی در منزل از آنها گرفته شود.

یا توجه به اینکه امروزه رادیولوژی، سونوگرافی و یا حتی تزریقات در میان مولفه‌های درمانی و معاینه‌ای قابل بررسی در منزل قرار می‌گیرن، می‌توان مزایای متنوعی رو برای اون‌ها مطرح کرد که هر کدوم ناشی از دلایل مختلفی هستن. به همین منظور، در ادامه این مطلب، به ارائه توضیحات بیشتری در رابطه با چیستی رادیولوژی، کاربرد و مزایای اون در منزل، خواهیم پرداخت.

برای اعزام کارشناس میتوانید از طریق تماس تلفنی این کارو انجام دهید

رادیولوژی چیست؟

رادیولوژی از جمله شیوه‌های عکس برداری از اندام‌های داخلی بدن هست که فرایند عکاسی رو به واسطه اشعه ایکس انجام می‌ده. به طوری که تابش اشعه ایکس به اندام مورد نظر، بازتاب اون رو همراه داره و این بازتاب همون عامل موثر برای ثبت شرایط اندام‌هاست. البته باید توجه داشت که رادیولوژی برای هر اندامی کاربرد نداره و به دلیل اشعه مورد استفاده در اون، محدودیت‌هایی قابل مطرح هست. علت این موضوع هم کاملا واضحه! در واقع آسیب‌هایی که اشعه ایکس می‌تونه به اندام‌های حساس بدن وارد کنه، مانع کاربرد اون برای تمامی عکس‌ برداری‌ها می‌شه.

با توجه به اینکه بیماری‌های مختلفی وجود دارن که نیاز به تصویر برداری و تشخیص در اون‌ها مطرح می‌شه، رادیولوژی به عنوان یکی از شاخه‌های مهم پزشکی مورد بررسی قرار می‌گیره که حتما باید به واسطه افراد متخصص صورت بگیره. به علاوه ابزار و دستگاه‌های رادیولوژی، ساختار ویژه‌ای دارن تا آسیبی رو برای افراد ایجاد نکنن.

انواع کاربردهای رادیولوژی

از اونجایی که رادیولوژی دارای شکل‌های مختلفی هست، می‌توان کاربردهای متفاوتی رو برای هر کدوم از اون‌ها مطرح کرد. این شکل‌ها شامل رادیولوژی تشخیصی، رادیولوژی مداخله‌ای، انکولوژی رادیولوژی و فیزیک پزشکی هستن. به طوری که در رادیولوژی تشخیصی، همونطور که پیداست، بافت‌هایی چون اسکلتی عضلانی، قفسه سینه، شکمی و در کل بافت‌های مقاوم بدن، مورد آسیب شناسی قرار می‌گیرن. در مقابل، رادیولوژی مداخله‌ای با توجه به شرایط و تشخیص پزشک، در راستای درمان صورت می‌گیره و موارد دیگه‌ هم می‌تونن به طرز متفاوتی وارد عمل بشن.

در حالت کلی، بسیاری از افراد فکر می‌کنن رادیولوژی هم مثل شیوه‌های دیگه‌ عکس برداری، تنها با هدف آسیب شناسی مورد استفاده قرار می‌گیره و به این منظور عکس‌های رنگی با کنتراست بالایی رو به نمایش می‌ذاره‌! اما همونطور که گفته شد، رادیولوژی می‌تونه کاربرد درمانی هم داشته باشه و برای مداوای کمردرد، درمان سرطان‌ها، کنترل خونریزی و مواردی از این قبیل، مورد استفاده قرار بگیره‌. به علاوه کاربردهای دیگه‌ هم به لحاظ آسیب شناسی وجود داره که رادیولوژی می‌تونه با تشخیص به موقع، از وخامت بیماری و یا هر آسیب دیگه‌ای جلوگیری کنه.

با توجه به همین مسائل و گستردگی کاربرد رادیولوژی، می‌توان گفت که دلایل مختلفی می‌تونن سبب تعریف نیاز افراد به رادیولوژی بشن. با این حساب مراجعه به رادیولوژیست، منحصر به آسیب‌های استخوانی نمی‌شه. در نتیجه رادیولوژی در خانه، می‌تونه یک راه حل مناسب برای افرادی باشه که به هر دلیلی نمی‌تونن به درمانگاه مراجعه کنن.

برای اعزام کارشناس میتوانید از طریق تماس تلفنی این کارو انجام دهید

مزایای رادیولوژی در منزل چیست؟

با توجه به اونچه که در رابطه با چیستی و کاربرد رادیولوژی گفته شد، دلایل مختلفی وجود دارن که می‌تونن سبب تعریف نیاز به رادیولوژی در منزل بشن و این فرایند رو تحت عنوان یک مزیت توصیف کنن. از این رو در ادامه به چند مورد از مهم‌ترین مزایای رادیولوژی در خانه، پرداخته شده:

  • سهولت رادیولوژی برای بیماران با شرایط خاص

در صورتی که فرایند رادیولوژی در منزل صورت بگیره و نیازی به رفت‌ و آمد بیمار وجود نداشته باشه، افرادی که شرایط خاصی دارن هم می‌تونن بدون مشکل، از رادیولوژی برای فرایندهای مختلف بیماریشون بهره بگیرن. از جمله این افراد، می‌توان به سالمندان و یا افرادی که دچار سکته مغزی و یا آسیب‌های مغزی نخاعی شده و در خانه بستری هستن، اشاره کرد. در واقع با توجه به اینکه رفت و آمد به درمانگاه برای این دسته از افراد خیلی سخته، رادیولوژی می‌‌تونه توی خونه و با اعزام پزشک رادیولوژیست صورت بگیره.

حتی بیمارانی که دچار شکستگی لگن هستن و یا به دلیل معلولیت نمی‌تونن به راحتی حرکت کنن هم، می‌تونن از مزایای رادیولوژی در خانه بهره بگیرن. در این صورت شرایط بیمار، محدودیتی در فرایند معاینه یا درمانش به وجود نمیاره.

  • مشکلات محیطی

مسئله دیگه‌ای که سبب می‌شه تا رادیولوژی در منزل به یک مزیت تبدیل بشه، مربوط به مشکلاتی هست که از طرف محیط به بیمار تحمیل می‌شن. شرایط مختلفی رو می‌توان برای این مسئله مثال زد. برای نمونه، آلودگی هوا یکی از این مثال‌هاست که برای بیمارانی که مشکل تنفسی دارن، مطرح می‌شه. حتی آلودگی محیط می‌تونه مربوط به محیط درمانگاه باشه. به هر حال وضعیت بیمار با توجه به دلایل مختلف، دچار ضعف و سستی اون شده؛ در این حالت نباید با قرارگیری در محیط‌های آلوده، شرایط رو برای اون سخت‌تر کرد.

  • عدم نیاز به رفت و آمد

قطعا یکی از دلایلی که می‌تونه تاثیر بسیاری در انتخاب افراد برای رادیولوژی در منزل داشته باشه، عدم نیاز به تردد هست که سبب سهولت در فرایند معاینه یا درمان بیمار می‌شه و از اتلاف وقت بیمار جلوگیری می‌کنه. به علاوه عدم نیاز به مراجعه حضوری به درمانگاه، سبب فرصت بیشتر برای استراحت بیمار می‌شه.

  • کیفیت در معاینه و یا درمان

با توجه به اینکه رادیولوژی در خانه با اعزام نیروی پزشکی و به وسیله دستگاه‌های پرتابل رادیولوژی و فلوروسکوپی کاملا دیجیتال با فلت پنل دتکتود و دستگاه پرتابل رادیوگرافی‌های ساده و تخصصی انجام می‌شه که حداقل میزان اشعه و کیفیت بالایی دارن، می‌تونه سطح کیفیت درمان یا معاینه رو به مراتب افزایش بده. با در نظر گرفتن تمامی اونچه که تا اینجا در رابطه با رادیولوژی در منزل گفته شد، در صورتی که شما هم به هر دلیلی نیاز به رادیولوژی دارین، می‌تونین در منزل از تمامی خدمات این فرایند بهره بگیرین.